Има Общо 1806 Филма

Zoolander 2 / Зулендър 2 (2016)

0
(Нормално Качество)


Синя стомана. Тигър. Магнум… Все погледи, достатъчно пронизващи, за да спрат китайски шурикен във въздуха или да осуетят опитите на зъл гений да превземе света. Има един единствен мъж модел, способен да призове такава красота и такава сила… Дерек Зулендър.
Когато видяхме за последно моделите Дерек (Бен Стилър) и Хансел (Оуен Уилсън), те се радваха на чудесата, които се случват в Центъра за деца, които не могат да четат добре и искат да се научат да правят и други неща добре „Дерек Зулендър“. А Мугату (Уил Фарел) беше зад решетките. Непредвидено бедствие порази Центъра и принуди дуото да заживеят в уединение, извън радарите. Петнадесет години, които със сигурност са се отразили на кожата, по-късно намираме засрамените Дерек и Хансел да живеят живот на изолация, далеч от останалата част от света.
Когато двамата получават отделни покани да дефилират на голямо модно събитие в древния и мистериозен град Рим, те не могат да устоят на възможността да се завърнат към загубената си слава и да заживеят отново в цивилизацията. Още с пристигането си Дерек и Хансел се сблъскват със странните и ексцентрични дизайнери зад новата модна империя. Двамата бързо разбират, че светът, който помнят, драстично се е променил, което ги забива рязко ги хвърля в светлините на прожекторите.
Докато се опитват да се впишат в странния нов свят на блогове, влогове и анти-модна мода, те са вербувани да спрат смъртоносен план, който ако не бъде спрян, ще унищожи завинаги надеждата модата да се върне към славните си дни. Само Дерек и Хансел имат силата да СПАСЯТ МОДАТА.

Гледан 875
Информация за Филма
Zoolander 2 / Зулендър 2 (2016)

Синя стомана. Тигър. Магнум… Все погледи, достатъчно пронизващи, за да спрат китайски шурикен във въздуха или да осуетят опитите на зъл гений да превземе света. Има един единствен мъж модел, способен да призове такава красота и такава сила… Дерек Зулендър. Когато видяхме за последно моделите Дерек (Бен Стилър) и Хансел (Оуен Уилсън), те се радваха […]

Жарн:: Комедия

IMDB Рейтинг: 5.0


Режисзор:: Бен Стилър

Актьори:: Оливия Мън, Кристин Тейлър, Кристен Уиг, Бенедикт Къмбърбач, Маколи Кълкин, Ариана Гранде, Пенелопе Крус, Джъстин Бийбър, Лени Кравиц, Нейтън Ли Греам, Деми Ловато, Били Зейн, Бен Стилър, Оуен Уилсън, Джона Хил, Уил Фарел

Държава:: САЩ

Етикети: , , , ,


Коментари