Има Общо 1806 Филма

What to Expect When You’re Expecting / Очаквай неочакваното (2012) <<Бг-Аудио>>

0
(Нормално Качество)

[touchcast url=”http://hdgo.cc/video/t/aXzhQ0uBIKWdZhDuuvEpwuHVdNYNdiBc/58994/” autoplay=”1″ dimension=”711×480″]

По първата книга Какво очакваш, когато чакаш дете (1985 г.) и по последвалите 4 книги от поредицата наръчници за бременността и родителството на американската авторка Хайди Мъркоф.
Комедия за 5 двойки, чийто светски живот се преобръща с главата надолу от предизвикателствата на предстоящото родителство.
С динамично действие и постоянно променящи се обстоятелства, филмът е толкова универсален, колкото и непредвидим. Изпълнена с хумор, историята показва неочакваните изпитания и победи на периода, в който очакваш появата на нов живот.

Гледан 757
Информация за Филма
What to Expect When You’re Expecting / Очаквай неочакваното (2012) <<Бг-Аудио>>

[touchcast url=”http://hdgo.cc/video/t/aXzhQ0uBIKWdZhDuuvEpwuHVdNYNdiBc/58994/” autoplay=”1″ dimension=”711×480″] По първата книга Какво очакваш, когато чакаш дете (1985 г.) и по последвалите 4 книги от поредицата наръчници за бременността и родителството на американската авторка Хайди Мъркоф. Комедия за 5 двойки, чийто светски живот се преобръща с главата надолу от предизвикателствата на предстоящото родителство. С динамично действие и постоянно променящи се […]

Жарн:: Бг аудио, Драма, Комедия, Романтичен, Семеен

IMDB Рейтинг: 5.7


Режисзор:: Кърк Джоунс

Актьори:: Крис Рок, Анна Кендрик, Дженифър Лопес, Елизабет Банкс, Матю Морисън, Чейс Кроуфърд, Бен Фалкон, Бруклин Декър, Денис Куейд, Камерън Диас

Държава:: САЩ


Коментари