Има Общо 1806 Филма

Wedding Crashers / Ловци на шаферки (2005) Бг-Аудио

0
(Нормално Качество)

Алтернативен Плеър

[collapse]

Ръководени от набор “правила за хубаво прекарване” Джон Бекуит (Оуен Уилсън) и Джереми Грей (Винс Вон) могат да грабнат каквото си поискат от всяка сватба… и особено, сърцата на шаферките.

Но на най-грандиозната сватбена церемония на годината, Джон забравя правилата и се влюбва в дъщерята (Рейчъл МакАдамс) на министъра на финасите на САЩ (Кристофър Уокън), а Джереми остава в ръцете на неудържимата й сестра (Айла Фишър).

За да подкрепи приятеля си, Джереми отива с Джон в огромното имение на семейството за един уикенд, който можe да се окаже прекалено екстремен, дори за такива професионални купонджии като тях двамата.

Гледан 997
Информация за Филма
Wedding Crashers / Ловци на шаферки (2005) Бг-Аудио

Ръководени от набор “правила за хубаво прекарване” Джон Бекуит (Оуен Уилсън) и Джереми Грей (Винс Вон) могат да грабнат каквото си поискат от всяка сватба… и особено, сърцата на шаферките. Но на най-грандиозната сватбена церемония на годината, Джон забравя правилата и се влюбва в дъщерята (Рейчъл МакАдамс) на министъра на финасите на САЩ (Кристофър Уокън), […]

Жарн:: Бг аудио, Комедия, Романтичен

IMDB Рейтинг: 7,0


Режисзор:: Дейвид Добкин

Актьори:: Оуен Уилсън, Винс Вон, Айла Фишър, Уил Фарел, Кристофър Уокън, Дуайт Йокам, Рейчъл Макадамс, Джейн Сиймур, Брадли Купър

Държава:: САЩ

Етикети: , , ,


Коментари