Vinyl Season 1 / Винил Сезон 1 Еп 2 (2016) | OfilmsBg
Има Общо 1568 Филма

Vinyl Season 1 / Винил Сезон 1 Еп 2 (2016)

  • Ако филмът прекъсва – Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма:
  1. Натиснете CLOSE X
  2. за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.
0
(Нормално Качество) Плеър 1 Плеър 2Коментар(и)

„Vinyl“: сериал за ерата на рока, продуциран от Мик Джагър, Мартин Скорсезе и Терънс Уинтър.
През 1973 г. Ричи Финестра e мениджър на звукозаписен лейбъл, загубил вяра в музикалната индустрия, пропил се и затънал в сериозна каша. Сюжетът смесва измислени герои с реални музикални звезди (Дейвид Бауи, Елвис Пресли и Лу Рийд) – сериалът е амбициозен, скъп и според създателите – с гарантиран успех.
Сюжетът се развива през 70-те в Ню Йорк. Наситеният със секс и наркотици музикален бизнес в зората на пънка, диското и хип-хопа е представен през очите на музикалния продуцент Ричи Финестра, който се опитва да спаси компанията и душата си, без да унищожи всички по пътя си.
Оливия Уайлд играе Девън Финестра – съпругата на Ричи. Негова дясна ръка е Зак Янкович (Рей Романо), а Джуно Темпъл е в образа на Джейми Вайн, друг главен образ. Многообещаващо е и участието на сина на Джагър – Джеймс, който е в ролята на фронтмен на измислената група Nasty Bits. Джеймс Джагър участва и в създаването на саундтрака на сериала.

Гледан 840
Информация за Филма Добавен 8 месеца ago
Vinyl Season 1 / Винил Сезон 1 Еп 2 (2016)

„Vinyl“: сериал за ерата на рока, продуциран от Мик Джагър, Мартин Скорсезе и Терънс Уинтър. През 1973 г. Ричи Финестра e мениджър на звукозаписен лейбъл, загубил вяра в музикалната индустрия, пропил се и затънал в сериозна каша. Сюжетът смесва измислени герои с реални музикални звезди (Дейвид Бауи, Елвис Пресли и Лу Рийд) – сериалът е […]

Жанр:: Драма, Музикален, Сериали

IMDB Рейтинг: 8.2


Година:: 2016г.

Време: 60 Мин.

Режисьор/и:: Мик Джагър, Мартин Скорсезе, Рич Коен, Терънс Уинтър

Актьори:: Боби Канавали, Оливия Уайлд, Рей Романо, Джуно Темпъл, Джеймс Джагър, Ато Есандо, Макс Касела

Етикети: , , , ,


Подобни филми
Junooniyat / Страст (2016)
Гледан 21 Пъти
XOXO (2016)
Гледан 14 Пъти
Коментари

 

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-) 
Още...