Има Общо 1806 Филма

Vinyl Season 1 / Винил Сезон 1 Еп 4 (2016)

0
(Нормално Качество)


“Vinyl”: сериал за ерата на рока, продуциран от Мик Джагър, Мартин Скорсезе и Терънс Уинтър.
През 1973 г. Ричи Финестра e мениджър на звукозаписен лейбъл, загубил вяра в музикалната индустрия, пропил се и затънал в сериозна каша. Сюжетът смесва измислени герои с реални музикални звезди (Дейвид Бауи, Елвис Пресли и Лу Рийд) – сериалът е амбициозен, скъп и според създателите – с гарантиран успех.
Сюжетът се развива през 70-те в Ню Йорк. Наситеният със секс и наркотици музикален бизнес в зората на пънка, диското и хип-хопа е представен през очите на музикалния продуцент Ричи Финестра, който се опитва да спаси компанията и душата си, без да унищожи всички по пътя си.
Оливия Уайлд играе Девън Финестра – съпругата на Ричи. Негова дясна ръка е Зак Янкович (Рей Романо), а Джуно Темпъл е в образа на Джейми Вайн, друг главен образ. Многообещаващо е и участието на сина на Джагър – Джеймс, който е в ролята на фронтмен на измислената група Nasty Bits. Джеймс Джагър участва и в създаването на саундтрака на сериала.

Кога ще излезе следващия епизод? 13-ти Март

Гледан 1 430
Информация за Филма
Vinyl Season 1 / Винил Сезон 1 Еп 4 (2016)

“Vinyl”: сериал за ерата на рока, продуциран от Мик Джагър, Мартин Скорсезе и Терънс Уинтър. През 1973 г. Ричи Финестра e мениджър на звукозаписен лейбъл, загубил вяра в музикалната индустрия, пропил се и затънал в сериозна каша. Сюжетът смесва измислени герои с реални музикални звезди (Дейвид Бауи, Елвис Пресли и Лу Рийд) – сериалът е […]

Жарн:: Драма, Музикален, Сериали

IMDB Рейтинг: 8,2


Режисзор:: Мик Джагър, Мартин Скорсезе, Рич Коен, Терънс Уинтър

Актьори:: Боби Канавали, Оливия Уайлд, Рей Романо, Джуно Темпъл, Джеймс Джагър, Ато Есандо, Макс Касела

Държава:: САЩ

Етикети: , , , ,


Коментари