Triple 9 / Код: 999 (2016) | OfilmsBg
Има Общо 1568 Филма

Triple 9 / Код: 999 (2016)

  • Ако филмът прекъсва – Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма:
  1. Натиснете CLOSE X
  2. за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.
0
(Нормално Качество)

Единственият начин Руската мафия, група престъпници и няколко корумпирани ченгета заедно да успеят с най-големия удар в кариерите си е да приложат „Код 999“ – убийството на полицай. При докладване на „Код 999“ всичко полицаи на смяна се изпращат на мястото на инцидента, отвличайки вниманието на властите от истинското престъпление.

За изпълненинето на плана обаче се изискват измама, предателство, насилие и голяма доза безскрупулност. Кой от играчите ще оцелее?

Гледан 601
Информация за Филма Добавен 5 месеца ago
Triple 9 / Код: 999 (2016)

Единственият начин Руската мафия, група престъпници и няколко корумпирани ченгета заедно да успеят с най-големия удар в кариерите си е да приложат „Код 999“ – убийството на полицай. При докладване на „Код 999“ всичко полицаи на смяна се изпращат на мястото на инцидента, отвличайки вниманието на властите от истинското престъпление. За изпълненинето на плана обаче […]

Жанр:: Драма, Екшън, Криминални

IMDB Рейтинг: 6.4


Година:: 2016г.

Време: 110 Мин.

Режисьор/и:: Джон Хилкоут

Актьори:: Арън Пол, Чиуетел Еджиофор, Гал Гадот, Антъни Маки, Уди Харелсън, Кейт Уинслет, Кейси Афлек

Етикети: , , , ,


Коментари

 

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-) 
Още...