Tooth Fairy / Феята на зъбките (2010) {БГ-Аудио} | OfilmsBg
Има Общо 1570 Филма

Tooth Fairy / Феята на зъбките (2010) {БГ-Аудио}

  • Ако филмът прекъсва – Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма:
  1. Натиснете CLOSE X
  2. за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.
1
(Нормално Качество)

Дуейн Джонсън е в ролята на Дерек Томпсън – един от най-бруталните хокеисти с прякор Феята на зъбките, който идва от навика му да изпотрошава зъбите на изпречващите се срещу него съперници. Един ден Дерек разбива фантазиите на 6-годишната Тес, като й казва че Феята на зъбките не съществува. Не след дълго той е заточен на едноседмична работа точно като истинска фея на зъбчетата с всичките й необходими атрибути: балетна пачка, крилца и разбира се вълшебна пръчица! Първоначално Дерек не може да издържи на напрежението, защото трябва да събира зъбчетата, които непознати деца са оставили под възглавниците си и на тяхно място да оставя монета.

Гледан 543
Информация за Филма Добавен 5 месеца ago
Tooth Fairy / Феята на зъбките (2010) {БГ-Аудио}

Дуейн Джонсън е в ролята на Дерек Томпсън – един от най-бруталните хокеисти с прякор Феята на зъбките, който идва от навика му да изпотрошава зъбите на изпречващите се срещу него съперници. Един ден Дерек разбива фантазиите на 6-годишната Тес, като й казва че Феята на зъбките не съществува. Не след дълго той е заточен […]

Жанр:: Бг аудио, Комедия, Семеен, Фентъзи

IMDB Рейтинг: 5.0


Година:: 2010

Време: 101 Мин.

Режисьор/и:: Майкъл Лимбек

Актьори:: Били Кристъл, Джош Емерсън, Алекс Ферис, Джули Андрюс, Брандън Т. Джаксън, Дуейн Джонсън, Ашли Джъд

Етикети: , , , ,


Коментари

 

“Tooth Fairy / Феята на зъбките (2010) {БГ-Аудио}” 1 comment
  1. brusc lee - 3 месеца ago

    FILMAT E JESTOK.TRYBVA DA SE GLEDA.AKO NIKOI NE GO E GLEDAL DOSEGA.AKO NEZNAETE,4E IMA I VTORA 4AST.PRIATNO GLEDANE! B-)

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-) 
Още...