Има Общо 1806 Филма

Tooth Fairy / Феята на зъбките (2010) {БГ-Аудио}

1
(Нормално Качество)

[touchcast url=”https://openload.co/embed/omNqV6EZUKE/” autoplay=”1″ dimension=”711×480″]

Дуейн Джонсън е в ролята на Дерек Томпсън – един от най-бруталните хокеисти с прякор Феята на зъбките, който идва от навика му да изпотрошава зъбите на изпречващите се срещу него съперници. Един ден Дерек разбива фантазиите на 6-годишната Тес, като й казва че Феята на зъбките не съществува. Не след дълго той е заточен на едноседмична работа точно като истинска фея на зъбчетата с всичките й необходими атрибути: балетна пачка, крилца и разбира се вълшебна пръчица! Първоначално Дерек не може да издържи на напрежението, защото трябва да събира зъбчетата, които непознати деца са оставили под възглавниците си и на тяхно място да оставя монета.

Гледан 1 910
Информация за Филма
Tooth Fairy / Феята на зъбките (2010) {БГ-Аудио}

[touchcast url=”https://openload.co/embed/omNqV6EZUKE/” autoplay=”1″ dimension=”711×480″] Дуейн Джонсън е в ролята на Дерек Томпсън – един от най-бруталните хокеисти с прякор Феята на зъбките, който идва от навика му да изпотрошава зъбите на изпречващите се срещу него съперници. Един ден Дерек разбива фантазиите на 6-годишната Тес, като й казва че Феята на зъбките не съществува. Не след […]

Жарн:: Бг аудио, Комедия, Семеен, Фентъзи

IMDB Рейтинг: 5.0


Режисзор:: Майкъл Лимбек

Актьори:: Били Кристъл, Джош Емерсън, Алекс Ферис, Джули Андрюс, Брандън Т. Джаксън, Дуейн Джонсън, Ашли Джъд

Държава:: САЩ, Канада

Етикети: , , , ,


Коментари

 

“Tooth Fairy / Феята на зъбките (2010) {БГ-Аудио}” 1 comment
  1. brusc lee - 2 години ago

    FILMAT E JESTOK.TRYBVA DA SE GLEDA.AKO NIKOI NE GO E GLEDAL DOSEGA.AKO NEZNAETE,4E IMA I VTORA 4AST.PRIATNO GLEDANE! B-)