The Purge / Чистката (2013) | OfilmsBg
Има Общо 1568 Филма

The Purge / Чистката (2013)

  • Ако филмът прекъсва – Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма:
  1. Натиснете CLOSE X
  2. за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.
0
(Нормално Качество)

Сюжетът на филма се фокусира върху семейството на обикновения Джеймс Сандин, което след една необмислена стъпка попада в центъра на опасна и непредсказуема ситуация.
В недалечното бъдеще Америка е раздирана от престъпления, а затворите са препълнени. Веднъж на всяка година, в рамките на 12 часа, правителството на практика спира да действа и всички видове криминални дейности, включително и убийствата, биват легализирани. Никой не може да се обади на полицията, а болниците спират да работят.

Гледан 180
Информация за Филма Добавен 10 месеца ago
The Purge / Чистката (2013)

Сюжетът на филма се фокусира върху семейството на обикновения Джеймс Сандин, което след една необмислена стъпка попада в центъра на опасна и непредсказуема ситуация. В недалечното бъдеще Америка е раздирана от престъпления, а затворите са препълнени. Веднъж на всяка година, в рамките на 12 часа, правителството на практика спира да действа и всички видове криминални […]

Жанр:: Трилър, Ужаси, Фантастика


Година:: 2013

Време: 85 минути

Режисьор/и:: Джеймс Демонако

Актьори:: Том Йи, Аделаида Кейн, Тони Олър, Алисия Вела-Бейли, Лина Хийди, Рийс Уейкфилд, Едуин Ходж


Коментари

 

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-) 
Още...