Има Общо 1806 Филма

The Night Manager Season 1 / Нощният мениджър Сезон 1Еп 4 (2016)

1
(Нормално Качество)


Съвременната интерпретация на шпионския роман на Джон льо Каре „Нощният мениджър“ (“The Night Manager”) проследява съдбата на бившия британски войник Джонатан Пайн (Том Хидълстън), вербуван от агента на разузнаването Анджела Бър (Оливия Колман) със задачата да се внедри в близкото обкръжение на международния бизнесмен Ричард Онслоу Роупър (Хю Лори), за да разбие обслужвания от него престъпен съюз между хора от разузнаването и тайната търговия с оръжие.

За да проникне в сърцето на огромната империя на Роупър, Пайн трябва да устои на разпита на мнителния си продажен началник майор Коркоран (Том Холандер) и на съблазните на красивата си приятелка Джед (Елизабет Дебицки). В стремежа си да действа правилно, самият Пайн е принуден да се превърне в престъпник. Изпълнителни продуценти на сериала са Джон льо Каре, Саймън Корнуел, Стивън Корнуел и Стивън Гарет. Групата на изпълнителните продуценти се допълва от сценариста Дейвид Фар и от носителката на Наградата на Академията за филмово изкуство Сузане Биер, която изпълнява и функциите на режисьор.

Кога ще излезе следващия епизод?   Дати на излъчване

Гледан 1 270
Информация за Филма
The Night Manager Season 1 / Нощният мениджър Сезон 1Еп 4 (2016)

Съвременната интерпретация на шпионския роман на Джон льо Каре „Нощният мениджър“ (“The Night Manager”) проследява съдбата на бившия британски войник Джонатан Пайн (Том Хидълстън), вербуван от агента на разузнаването Анджела Бър (Оливия Колман) със задачата да се внедри в близкото обкръжение на международния бизнесмен Ричард Онслоу Роупър (Хю Лори), за да разбие обслужвания от него […]

Жарн:: Драма, Екшън, Сериали, Трилър

IMDB Рейтинг: 8,7


Режисзор:: Сузане Биер

Актьори:: Оливия Колман, Тобиас Мензиес, Хю Лори, Том Холандър, Дейвид Херууд, Том Хидълстън, Елизабет Дебики

Държава:: Великобритания

Етикети: , , , , ,


Коментари