The Lego Movie / LEGO: Филмът (2014) (BG-Audio) | OfilmsBg
Има Общо 1568 Филма

The Lego Movie / LEGO: Филмът (2014) (BG-Audio)

  • Ако филмът прекъсва – Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма:
  1. Натиснете CLOSE X
  2. за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.
0
(Нормално Качество)

Първата по рода си пълнометражна LEGO® 3D анимация разказва за живота на Емет – обикновен и прилежен средностатистически LEGO работник, който погрешно е идентифициран като уникална личност, от която зависи спасяването на света.
Той е въвлечен в епично приключение от тайно общество на странни непознати, обединени от една цел – да спрат зъл тиранин. Очаква ви незабравимо и изпълнено с много забавни моменти пътешествие, за което Емет се оказва абсолютно и безнадеждно неподготвен.

Гледан 230
Информация за Филма Добавен 11 месеца ago
The Lego Movie / LEGO: Филмът (2014) (BG-Audio)

Първата по рода си пълнометражна LEGO® 3D анимация разказва за живота на Емет – обикновен и прилежен средностатистически LEGO работник, който погрешно е идентифициран като уникална личност, от която зависи спасяването на света. Той е въвлечен в епично приключение от тайно общество на странни непознати, обединени от една цел – да спрат зъл тиранин. Очаква […]

Жанр:: Анимация, Бг аудио, Комедия, Приключенски


Година:: 2014

Време: 100 минути

Режисьор/и:: Фил Лорд, Крис Милър

Актьори:: Чарли Дей, Елизабет Банкс, Уил Арнет, Уил Феръл, Крейг Бери, Антъни Даниелс, Аманда Фаринос, Кийт Фъргюсън, Дейвид Бъроуз, Алисън Бри


Коментари

 

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-) 
Още...