The Hunger Games : Mockingjay Part 2 / Игрите на глада: Сойка-присмехулка – Част 2 (2015) | OfilmsBg
Има Общо 1570 Филма

The Hunger Games : Mockingjay Part 2 / Игрите на глада: Сойка-присмехулка – Част 2 (2015)

 • Ако филмът прекъсва – Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма:
 1. Натиснете CLOSE X
 2. за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.
9
(Нормално Качество)

Алтернативен Плеър

[collapse]

В големия финал на феноменалната поредица „Игрите на глада: Сойка-присмехулка част II“ главната героиня Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс) повежда истинска война срещу Капитола и Президент Сноу (Доналд Съдърланд).
„Игрите на глада: Сойка-присмехулка част II“ довежда поредицата до нейния силен завършек, когато Катнис осъзнава, че вече не само оцеляването е поставено на карта, но и бъдещето на Панем.
Катнис се завръща в Капитола и на арената, където нейната сила и страст я превърна в надежда за потиснатите. С всички окръзи зад гърба си, тя се изправя срещу Президент Сноу във финална битка. Заедно с най-близките си хора – включително Гейл (Лиъм Хемсуърт), Финик (Сам Клафлин) и Пийта (Джош Хътчърсън), и с риск за живота си Катнис тръгва с екип от Окръг 13, за да освободи хората на Панем и да убие Президент Сноу, който е твърдо решен да я унищожи.
Препятствията и капаните, с които Катнис и бунтовниците трябва да се сблъскат по пътя си към Капитола, изключително много напомнят на арената на Игрите на глада. Ето защо, за да осводбоди Панем, Катнис трябва да се бие един последен път в 76-ите Игри на глада …

Гледан 13 951
Информация за Филма Добавен 11 месеца ago
The Hunger Games : Mockingjay Part 2 / Игрите на глада: Сойка-присмехулка – Част 2 (2015)

В големия финал на феноменалната поредица „Игрите на глада: Сойка-присмехулка част II“ главната героиня Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс) повежда истинска война срещу Капитола и Президент Сноу (Доналд Съдърланд). „Игрите на глада: Сойка-присмехулка част II“ довежда поредицата до нейния силен завършек, когато Катнис осъзнава, че вече не само оцеляването е поставено на карта, но и бъдещето […]

Жанр:: Приключенски, Фантастика

IMDB Рейтинг: 7,0


Година:: 2015

Време: 137 Мин.

Режисьор/и:: Francis Lawrence

Актьори:: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Donald Sutherland, Philip Seymour Hoffman, Julianne Moore, Willow Shields, Sam Claflin, Elizabeth Banks, Mahershala Ali, Jena Malone, Jeffrey Wright, Paula Malcomson, Stanley Tucci и др.

Етикети: , , , , , , ,


Коментари

 

“The Hunger Games : Mockingjay Part 2 / Игрите на глада: Сойка-присмехулка – Част 2 (2015)” 2 коментара
 1. vesichaa vesichaa - 7 месеца ago

  Плеърите Вече са Оправени :)
  Благодаря Стойчев ,че съобщи :)

 2. ангел стойчев - 8 месеца ago

  нищо няма и алтернативният плейър е мъртъв

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-) 
Още...