Има Общо 1806 Филма

The Curse of King Tut’s Tomb / Проклятието на Тутанкамон (2006) {БГ-Аудио}

0
(High Quality)
Част 1

[collapse]
Част 2

[collapse]

Годината е 1922. Археологът Дани Фриймонт е скандално известен с налудничевите си теории за пирамидите, Атлантида, извънземните цивилизации и най-вече египетската Книга на мъртвите. Тези теории разведряват лекциите в Университета на Кайро, но вбесяват сериозните египтолози като красивата д-р Азелия Баракат, особено, когато се спекулира с живота и смъртта на Тутанкамон. Фриймонт е сигурен, че е открил Смарагдовата табла – артефакт, за който легендата твърди, че съдържа огромна мощ и е поставен в последния дом на Тут. За съжаление, единственият, който вярва на Фриймонт е археологът с престъпен ум Морган Синклер – член на тайно общество, наречен Съвет на адския огън.

Синклер иска таблата, за да призове и овладее непобедимо зло, за което е готов да отиде с Фриймонт и на края на света. И само Фриймонт може да го спре, но не без помощта на забележителен екип, включващ скептичната д-р Баракат, Андрю Уокър, Джейсън МакГрийви, френския легионер Жак Белмон и експерта по експлозиви Рембрант. Фриймонт ще предприеме рисковано пътуване в Долината на царете, към гробницата на Тутанкамон, портала към друг свят и все по-близо до истината за една мистерия, която ще промени света завинаги. Или ще го унищожи.

Гледан 705
Информация за Филма
The Curse of King Tut’s Tomb / Проклятието на Тутанкамон (2006) {БГ-Аудио}

Годината е 1922. Археологът Дани Фриймонт е скандално известен с налудничевите си теории за пирамидите, Атлантида, извънземните цивилизации и най-вече египетската Книга на мъртвите. Тези теории разведряват лекциите в Университета на Кайро, но вбесяват сериозните египтолози като красивата д-р Азелия Баракат, особено, когато се спекулира с живота и смъртта на Тутанкамон. Фриймонт е сигурен, че […]

Жарн:: Бг аудио, Екшън, Приключенски, Ужаси, ФентъзиКоментари