The Big Boss / Големият Шеф(1971) | OfilmsBg
Има Общо 1568 Филма

The Big Boss / Големият Шеф(1971)

  • Ако филмът прекъсва – Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма:
  1. Натиснете CLOSE X
  2. за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.
0
(Нормално Качество)


Алтернативен Плеър

[collapse]

Поради това, че Cheng (Брус Лий) е безработен, негов познат му съдейства да започне работа в провинциална фабрика за лед, където бързо се сприятелява с група младежи, които са братовчеди помежду си. Заради избухливостта си, още преди това, той се е зарекъл пред семейството си, да не се замесва в никакви ръкопашни боеве. Във фабриката почват да се случват странни неща. При неизяснени обстоятелства, мистериозно изчезват, един по един, другарите му. Cheng е принуден да предприеме спешни мерки за да разбере, какво става, както и да наруши обещанието си.

Гледан 501
Информация за Филма Добавен 9 месеца ago
The Big Boss / Големият Шеф(1971)

Поради това, че Cheng (Брус Лий) е безработен, негов познат му съдейства да започне работа в провинциална фабрика за лед, където бързо се сприятелява с група младежи, които са братовчеди помежду си. Заради избухливостта си, още преди това, той се е зарекъл пред семейството си, да не се замесва в никакви ръкопашни боеве. Във фабриката […]

Жанр:: Анимация, Драма, Екшън, Криминални

IMDB Рейтинг: 7,1


Година:: 1971

Време: 100 Мин.

Режисьор/и:: Уей Ло

Актьори:: Брус Лий, Мериа И, Джеймс Тайен


Коментари

 

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-) 
Още...