Има Общо 1806 Филма

Suspension of Disbelief / Отстраняване на недоверието (2012)

0
(Нормално Качество)

Алтернативен Плеър

[collapse]

Психологическият трилър на Майк Фигис разказва за университетски професор, който се превръща в основния заподозрян за извършването на предполагаемо убийство.
Лондонският сценарист Мартин, чиято съпруга е изчезнала преди 15 години, преподава знанията си на група студенти и се опитва да намери начин за финансиране на един от своите проекти. На 25-тия рожден ден на своята дъщеря Сара Мартин е съблазнен от мистериозна жена на име Анжелик. Той прекарва вечерта с нея и по всичко изглежда, че между двамата може да се развие истинска романтична връзка. Един ден по-късно обаче Анжелик е открита мъртва в река Темза и ръководещия случая инспектор Бълок започва да разследва действията на Мартин в часовете преди предполагаемото убийство.

Гледан 297
Информация за Филма
Suspension of Disbelief / Отстраняване на недоверието (2012)

Психологическият трилър на Майк Фигис разказва за университетски професор, който се превръща в основния заподозрян за извършването на предполагаемо убийство. Лондонският сценарист Мартин, чиято съпруга е изчезнала преди 15 години, преподава знанията си на група студенти и се опитва да намери начин за финансиране на един от своите проекти. На 25-тия рожден ден на своята […]

Жарн:: Трилър

IMDB Рейтинг: 4,4


Режисзор:: Майк Фигис

Актьори:: Джулиян Сендс, Емилия Фокс, Лоте Вербек, Оуен Макен, Ребека Найт, Себастиан Кох, Франсис Де Ла Тур

Държава:: САЩ

Етикети: , , , ,


Коментари