Има Общо 1806 Филма

SuperBabies: Baby Geniuses 2 / Супербебета: Бебета гении 2 (2004) бГ-аУДИО

2
(Нормално Качество)

Алтернативен Плеър

[collapse]

В това изпълнено с екшън продължение на невероятния хит “Бебета гении”, подлият телевизионен магнат Бил Бискейн (Джон Войт) отива на гости на устатите хлапета на Стан и Джийн Бобинс (Скот Байо, Ванеса Ейнджъл).

Злодеят се преструва, че е дошъл заради приказките, но всъщност има ужасен план: да използва детското предаване, за да разпространява подсъзнателни, закодирани съобщения и така да контролира всички деца по света! Когато малкият, но много хитър Кахуна разбира за зловещия план, той организира бебетата и запалва реактивния си самолет.

След напрегнатото преследване, бебетата гении ще разкрият истинската същност на Бискейн и завинаги ще променят значението на “време за приказки”!

Гледан 1 142
Информация за Филма
SuperBabies: Baby Geniuses 2 / Супербебета: Бебета гении 2 (2004) бГ-аУДИО

В това изпълнено с екшън продължение на невероятния хит “Бебета гении”, подлият телевизионен магнат Бил Бискейн (Джон Войт) отива на гости на устатите хлапета на Стан и Джийн Бобинс (Скот Байо, Ванеса Ейнджъл). Злодеят се преструва, че е дошъл заради приказките, но всъщност има ужасен план: да използва детското предаване, за да разпространява подсъзнателни, закодирани […]

Жарн:: Бг аудио, Комедия, Криминални, Семеен

IMDB Рейтинг: 1.9


Режисзор:: Боб Кларк

Актьори:: Скайлър Шей, Анастейша Тровато, Джон Войт, Питър Уингфийлд, Скот Байо, Ванеса Ейнджъл, Джъстин Чатуин

Държава:: Германия, Великобритания, САЩ

Етикети: , , , , , ,


Коментари