Sucker Punch / Измислен свят (2011) {БГ-Аудио} | OfilmsBg
Има Общо 1568 Филма

Sucker Punch / Измислен свят (2011) {БГ-Аудио}

  • Ако филмът прекъсва – Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма:
  1. Натиснете CLOSE X
  2. за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.
0
(Нормално Качество) Плеър 1 Плеър 2Коментар(и)

Режисьорът Зак Снайдер („300”, „Пазителите”), определя своя филм „Sucker Punch: Измислен свят“ като „Алиса в Страната на чудесата” с автомати, дракони, бомбардировачи и публични домове.
Развиващ се през 50-те години на миналия век, филма разказва историята на Бейби Дол (Емили Браунинг), която се крие от болката, причинена от злия й баща и предстоящата лоботомия. Живее в заведение за душевно болни и докато е там, Бейби започва да си измисля алтернативна реалност. Прави план за бягство, който трябва да изпълни в пет дни, като открадне пет предмета, преди да бъде обработена.
Дол влиза в супер-света на въображението си, като границите между реалност и блян започват да се замъгляват. Към нея се присъединяват приятели, които са обитатели на същата болница.
Уроците, които Бейби Дол научава в света на фантазиите, би й помогнал в бягството на момичетата от жестоката им съдба в реалния живот.

Гледан 686
Информация за Филма Добавен 4 месеца ago
Sucker Punch / Измислен свят (2011) {БГ-Аудио}

Режисьорът Зак Снайдер („300”, „Пазителите”), определя своя филм „Sucker Punch: Измислен свят“ като „Алиса в Страната на чудесата” с автомати, дракони, бомбардировачи и публични домове. Развиващ се през 50-те години на миналия век, филма разказва историята на Бейби Дол (Емили Браунинг), която се крие от болката, причинена от злия й баща и предстоящата лоботомия. Живее […]

Жанр:: Бг аудио, Екшън, Трилър, Фентъзи

IMDB Рейтинг: 6.1


Година:: 2011 г.

Време: 127 Мин.

Режисьор/и:: Зак Снайдер

Актьори:: Емили Браунинг, Аби Корниш, Джена Малоун, Ванеса Хъджинс

Етикети: , , , ,


Коментари

 

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-) 
Още...