Има Общо 1806 Филма

Sucker Punch / Измислен свят (2011) {БГ-Аудио}

0
(Нормално Качество)

[touchcast url=”http://hdgo.cc/video/t/bBcC5fEKtNKXVXGnuyeNEMlzH1gVATPH/65052″ autoplay=”1″ dimension=”711×480″]

Режисьорът Зак Снайдер („300”, „Пазителите”), определя своя филм “Sucker Punch: Измислен свят” като „Алиса в Страната на чудесата” с автомати, дракони, бомбардировачи и публични домове.
Развиващ се през 50-те години на миналия век, филма разказва историята на Бейби Дол (Емили Браунинг), която се крие от болката, причинена от злия й баща и предстоящата лоботомия. Живее в заведение за душевно болни и докато е там, Бейби започва да си измисля алтернативна реалност. Прави план за бягство, който трябва да изпълни в пет дни, като открадне пет предмета, преди да бъде обработена.
Дол влиза в супер-света на въображението си, като границите между реалност и блян започват да се замъгляват. Към нея се присъединяват приятели, които са обитатели на същата болница.
Уроците, които Бейби Дол научава в света на фантазиите, би й помогнал в бягството на момичетата от жестоката им съдба в реалния живот.

Гледан 1 878
Информация за Филма
Sucker Punch / Измислен свят (2011) {БГ-Аудио}

[touchcast url=”http://hdgo.cc/video/t/bBcC5fEKtNKXVXGnuyeNEMlzH1gVATPH/65052″ autoplay=”1″ dimension=”711×480″] Режисьорът Зак Снайдер („300”, „Пазителите”), определя своя филм “Sucker Punch: Измислен свят” като „Алиса в Страната на чудесата” с автомати, дракони, бомбардировачи и публични домове. Развиващ се през 50-те години на миналия век, филма разказва историята на Бейби Дол (Емили Браунинг), която се крие от болката, причинена от злия й баща […]

Жарн:: Бг аудио, Екшън, Трилър, Фентъзи

IMDB Рейтинг: 6.1


Режисзор:: Зак Снайдер

Актьори:: Емили Браунинг, Аби Корниш, Джена Малоун, Ванеса Хъджинс

Държава:: САЩ

Етикети: , , , ,


Коментари