Има Общо 1806 Филма

Slumdog Millionaire / Беднякът милионер 2008

0
(Нормално Качество)

[touchcast url=”https://openload.co/embed/HuMWqlEyF2k/” autoplay=”1″ dimension=”711×480″]

Това е историята на Джамал Малик (Дев Пател), 18 – годишен сирак от бедните квартали на Мумбай, който ще изживее най-вълнуващия ден от живота си.

Цялата страна наблюдава неговата игра в индийската версия на телевизонната игра „Стани богат”. Един въпрос го дели от голямата награда – 20 милиона рупии.
След края на предаването, полицията го задържа по подозрение за измама. Как дете от улицата би могло да знае толкова много?

От отчаяние и за да докаже своята невинност, Джамал разказва за живота си в бедния квартал, в който са израснали двамата с брат му. За техните приключения на улицата, за жестоките сблъсъци с местните банди и за Латика (Фрейда Пинто) – момичето, което е обичал и загубил. Всяка една глава от неговия живот му помога да отговори на въпросите от играта.

Всяка част от многопластовата история разкрива къде и как Джамал е научил отговорите на трудните въпроси. Само един въпрос остава загадка: Какво прави този млад човек в “Стани богат” без да има видимо желание за забогатяване?
Когато новият ден започне и Джамал се върне в шоуто, за да отговори на последния въпрос, инспекторът и шестте милиона зрители ще разберат отговора.

Гледан 679
Информация за Филма
Slumdog Millionaire / Беднякът милионер 2008

[touchcast url=”https://openload.co/embed/HuMWqlEyF2k/” autoplay=”1″ dimension=”711×480″] Това е историята на Джамал Малик (Дев Пател), 18 – годишен сирак от бедните квартали на Мумбай, който ще изживее най-вълнуващия ден от живота си. Цялата страна наблюдава неговата игра в индийската версия на телевизонната игра „Стани богат”. Един въпрос го дели от голямата награда – 20 милиона рупии. След края […]

Жарн:: Драма, Комедия, Романтичен

IMDB Рейтинг: 8.0


Режисзор:: Дани Бойл, Лъвлин Тандън

Актьори:: Дев Пател, Анил Капур, Саураба Шукла, Раджедранат Зутщи, Фрейда Пинто, Мадхур Митал, Ирфан Кхан

Държава:: САЩ, Великобритания

Етикети: , , , ,


Коментари