Има Общо 1806 Филма

Shooter / Снайперист (2007) Бг-Аудио

0
(Нормално Качество)

Пригответе се за спиращи дъха вълнения с Марк Уолбърг, който възпламенява екрана в най-забележителната си роля досега в “Снайперист”. Когато уважаваният бивш разузнавач-снайперист от морската пехота Боб Лий Суагър (Уолбърг) е върнат на служба, за да спре опита за убийство срещу президента, немислимото се случва: той е изигран и натопен за покушението. Решен да докаже невинността си, наемният стрелец попада в напрегната надпревара с всяка разузнавателна агенция в страната и съмнителна организация, която го иска мъртъв.

Режисьорът на “Тренировъчен ден” Антоан Фукуа ни представя увлекателен филм с участието на Дани Глоувър (“Мечтателки”) и Майкъл Пеня (“Световният търговски център”). Джоуел Сийгъл от Good Morning America заявява, че „Снайперист” е „трилър… с тонове напрегнат екшън”.

Гледан 559
Информация за Филма
Shooter / Снайперист (2007) Бг-Аудио

Пригответе се за спиращи дъха вълнения с Марк Уолбърг, който възпламенява екрана в най-забележителната си роля досега в “Снайперист”. Когато уважаваният бивш разузнавач-снайперист от морската пехота Боб Лий Суагър (Уолбърг) е върнат на служба, за да спре опита за убийство срещу президента, немислимото се случва: той е изигран и натопен за покушението. Решен да докаже […]

Жарн:: Бг аудио, Драма, Екшън, Трилър

IMDB Рейтинг: 7,2


Режисзор:: Антон Фуко

Актьори:: Марк Уолбърг, Джонатан Уокър, Майкъл Пеня, Рона Митра, Дани Глоувър, Елиас Котеас

Държава:: САЩ

Етикети: , ,


Коментари