Има Общо 1806 Филма

Scooby-Doo! Frankencreepy / Скуби-Ду! Франкенстрашно (2014)

0
(Нормално Качество)

САЩ: Велма наследява замъка на прапрачичо си, но когато приятелите й я убеждават да приеме завещаното наследство, призракът на замъка им дава предупредителен знак като взривява микробуса на Мистерия ООД! Отново е време за действие.
Скуби-Ду и компания трябва да разрешат поредната призрачна загадка. Велма разбира, че е наследила прокълнатия замък на прапрачичо си д-р вон Динкенщайн, който се намира в злокобното градче Трансилвания… в щата Пенсилвания. Точно когато приятелите на Велма най-сетне я убеждават да приеме завещаното наследство, призракът на замъка им дава предупредителен знак като взривява микробуса на Мистерия ООД!

Гледан 641
Информация за Филма
Scooby-Doo! Frankencreepy / Скуби-Ду! Франкенстрашно (2014)

САЩ: Велма наследява замъка на прапрачичо си, но когато приятелите й я убеждават да приеме завещаното наследство, призракът на замъка им дава предупредителен знак като взривява микробуса на Мистерия ООД! Отново е време за действие. Скуби-Ду и компания трябва да разрешат поредната призрачна загадка. Велма разбира, че е наследила прокълнатия замък на прапрачичо си д-р […]

Жарн:: Анимация, Бг аудио


Режисзор:: Paul McEvoy

Държава:: САЩ


Коментари