Има Общо 1806 Филма

Scooby Doo / Скуби Ду (2002)

2
(Нормално Качество)

След двугодишна раздяла, групата отново се събира, за да разреши поредната мистерия на Спуки Айлънд. Без никой от тях да знае, че и другите са поканени, Фред, Дафни, Велма, Шаги и Скуби се появяват в увеселителен парк, който има странно влияние върху посетителите си. Скоро петимата откриват, че не могат да се справят със загадката без взаимната си помощ.
Спуки Айлънд е курорт, управляван от г-н Емил Мондавериъс (Роуан Аткинсън), който смята, че паркът му е обитаван от призраци. Мондавериъс се страхува, че те ще прогонят клиентите му и убеждава петимата приятели да работят заедно, за да му помогнат. Но дали на острова има истински призраци или тайнствените същества са плод на нечий злокобен план?

Гледан 810
Информация за Филма
Scooby Doo / Скуби Ду (2002)

След двугодишна раздяла, групата отново се събира, за да разреши поредната мистерия на Спуки Айлънд. Без никой от тях да знае, че и другите са поканени, Фред, Дафни, Велма, Шаги и Скуби се появяват в увеселителен парк, който има странно влияние върху посетителите си. Скоро петимата откриват, че не могат да се справят със загадката […]

Жарн:: Анимация, Бг аудио, Комедия, Семеен


Режисзор:: Раджа Госнъл

Актьори:: Линда Сарделини, Фреди Принц Мл., Матю Лилърд, Роуън Аткинсън, Сара Мишел Гелар

Държава:: САЩ


Коментари