Royal warriors / В името на дълга (1986) | OfilmsBg
Има Общо 1570 Филма

Royal warriors / В името на дълга (1986)

  • Ако филмът прекъсва – Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма:
  1. Натиснете CLOSE X
  2. за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.
0
(Нормално Качество)


Три ченгета едно, от които е японски агент от Интерпол успяват да предотвратят отвличането на самолет от терорист, който се опитва да спаси свой приятел от екстрадиция. Терористите загиват и тримата полицаи са обявени за герои. Но ситуацията се усложнява след като става ясно, че загиналите терористи имат съучастници. Във филма има от всичко по малко-екшън, престрелки, схватки, романтика. Неща, които го превръщат в шедьовър и един от най-добрите екшън филми от Хонг конг.

Гледан 250
Информация за Филма Добавен 8 месеца ago
Royal warriors / В името на дълга (1986)

Три ченгета едно, от които е японски агент от Интерпол успяват да предотвратят отвличането на самолет от терорист, който се опитва да спаси свой приятел от екстрадиция. Терористите загиват и тримата полицаи са обявени за герои. Но ситуацията се усложнява след като става ясно, че загиналите терористи имат съучастници. Във филма има от всичко по […]

Жанр:: Азиатски, Бг аудио, Драма, Екшън

IMDB Рейтинг: 6.8


Година:: 1986г.

Време: 96 Мин.

Режисьор/и:: Дейвид Чунг

Актьори:: Мишел Йо, Майкъл Уонг, Хироюки Санада

Етикети: , , ,


Коментари

 

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-) 
Още...