Има Общо 1806 Филма

ProSieben FunnyMovie / Презареждане: Хотелът на ужасите (2008) БГ-Аудио

0
(Нормално Качество)

Алтернативен Плеър

[collapse]

„Презареждане: Хотелът на ужасите” е пародия на някои от най-известните филми на ужасите през последните 15 години. На прицел са икони на хорър жанра като поредиците „Петък 13-ти”, „Хелоуин” и „Писък”.

„Презаредените” версии на филмите обаче далеч не са толкова страшни, колкото своите първообрази. Сюжетът на пръв поглед е типичен за жанра на ужасите – група тийнейджъри, които се отправят в неизвестна посока само с две цели – купон и разврат. Разбира се, колата им се разваля по средата на пътя и те се оказват съвсем сами на средата на нищото. И от този момент нататък започва истинският купон – с появата на хем променени почти до неузнаваемост, хем до болка познати злодеи от филмите на ужасите, които обаче се оказват толкова некадърни, че всъщност са заплаха само за самите себе си!

Гледан 2 057
Информация за Филма
ProSieben FunnyMovie / Презареждане: Хотелът на ужасите (2008) БГ-Аудио

„Презареждане: Хотелът на ужасите” е пародия на някои от най-известните филми на ужасите през последните 15 години. На прицел са икони на хорър жанра като поредиците „Петък 13-ти”, „Хелоуин” и „Писък”. „Презаредените” версии на филмите обаче далеч не са толкова страшни, колкото своите първообрази. Сюжетът на пръв поглед е типичен за жанра на ужасите – […]

Жарн:: Бг аудио, Европейски, Комедия, Пародия

IMDB Рейтинг: 2,6


Режисзор:: Майкъл Карън

Актьори:: Питър Бош, Макс Гиерман, Холдър Гота, Майк Крюгер, Алфонсо Лоса, Дженифър Улрих, Аксел Щерн и други

Държава:: Германия


Коментари