Police Story / Полицейска история (2013) | OfilmsBg
Има Общо 1568 Филма

Police Story / Полицейска история (2013)

  • Ако филмът прекъсва – Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма:
  1. Натиснете CLOSE X
  2. за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.
0
(Нормално Качество) Comment

Джаки Чан се завръща отново към успешната поредица „Полицейска история”, която го утвърди като една от най-известните екшън-звезди на всички времена. Филмът „Полицейска история 2013” е рестарт на франчайза, а Чан се превъплъщава в образа на полицейския инспектор Жонг Уен, който е взет за заложник заедно с опърничавата си дъщеря Миао и останалите посетители на изискано заведение.
Похитителят е собственика на заведението Джианг, който планира да използва заложниците за да убеди властите да освободят от затвора опасен престъпник.

Гледан 89
Информация за Филма Добавен 11 месеца ago
Police Story / Полицейска история (2013)

Джаки Чан се завръща отново към успешната поредица „Полицейска история”, която го утвърди като една от най-известните екшън-звезди на всички времена. Филмът „Полицейска история 2013” е рестарт на франчайза, а Чан се превъплъщава в образа на полицейския инспектор Жонг Уен, който е взет за заложник заедно с опърничавата си дъщеря Миао и останалите посетители на […]

Жанр:: Азиатски, Екшън


Година:: 2013

Време: 106 минути

Режисьор/и:: Дин Шен

Актьори:: Бо Хуан, Лю Е, Джаки Чан, Тиан Чжин


Коментари

 

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-) 
Още...