Money Monster / Пулсът на парите (2016) | OfilmsBg
Има Общо 1570 Филма

Money Monster / Пулсът на парите (2016)

  • Ако филмът прекъсва – Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма:
  1. Натиснете CLOSE X
  2. за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.
0
(Нормално Качество) Плеър 1 Плеър 2Коментар(и)

‘Пулсът на парите“ e напрегнат трилър за света на крупните финансовите операции, чието действие се развива в реално време.
Звездите Джордж Клуни и Джулия Робъртс са в ролите на ТВ водещ на финансово предаване Лий Гейтс и неговият продуцент Пати, които са поставени в екстремна ситуация, когато разярен инвеститор нахлува и превзема студиото, заплашвайки да го взриви, понеже е загубил всичките си спестявания (Джак О‘Конъл).
По време на напрегнатия сблъсък, излъчван на живо по телевизията , притиснатите от ограниченото време Лий и Пати трябва трескаво да действат, за да разкрият мистерията, залегнала в основата на конспирацията на динамичните световни финансови пазари.

Гледан 83
Информация за Филма Добавен 2 месеца ago
Money Monster / Пулсът на парите (2016)

‘Пулсът на парите“ e напрегнат трилър за света на крупните финансовите операции, чието действие се развива в реално време. Звездите Джордж Клуни и Джулия Робъртс са в ролите на ТВ водещ на финансово предаване Лий Гейтс и неговият продуцент Пати, които са поставени в екстремна ситуация, когато разярен инвеститор нахлува и превзема студиото, заплашвайки да […]

Жанр:: Драма, Комедия, Трилър

IMDB Рейтинг: 6.6


Година:: 2016 г.

Време: 99 Мин.

Режисьор/и:: Джоди Фостър

Актьори:: Кайтриона Балфе, Доминик Уест, Джак О'Конъл, Джанкарло Еспозито, Джордж Клуни, Джулия Робъртс, Дари Инголфсон

Етикети: , ,


Коментари

 

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-) 
Още...