Има Общо 1806 Филма

Money Monster / Пулсът на парите (2016)

0
(Нормално Качество)

[touchcast url=”ttp://hdgo.cc/video/t/bBcC5fEKtNKXVXGnuyeNEMlzH1gVATPH/87025/” autoplay=”1″ dimension=”700×400″]

‘Пулсът на парите” e напрегнат трилър за света на крупните финансовите операции, чието действие се развива в реално време.
Звездите Джордж Клуни и Джулия Робъртс са в ролите на ТВ водещ на финансово предаване Лий Гейтс и неговият продуцент Пати, които са поставени в екстремна ситуация, когато разярен инвеститор нахлува и превзема студиото, заплашвайки да го взриви, понеже е загубил всичките си спестявания (Джак О‘Конъл).
По време на напрегнатия сблъсък, излъчван на живо по телевизията , притиснатите от ограниченото време Лий и Пати трябва трескаво да действат, за да разкрият мистерията, залегнала в основата на конспирацията на динамичните световни финансови пазари.

Гледан 655
Информация за Филма
Money Monster / Пулсът на парите (2016)

[touchcast url=”ttp://hdgo.cc/video/t/bBcC5fEKtNKXVXGnuyeNEMlzH1gVATPH/87025/” autoplay=”1″ dimension=”700×400″] ‘Пулсът на парите” e напрегнат трилър за света на крупните финансовите операции, чието действие се развива в реално време. Звездите Джордж Клуни и Джулия Робъртс са в ролите на ТВ водещ на финансово предаване Лий Гейтс и неговият продуцент Пати, които са поставени в екстремна ситуация, когато разярен инвеститор нахлува и […]

Жарн:: Драма, Комедия, Трилър

IMDB Рейтинг: 6.6


Режисзор:: Джоди Фостър

Актьори:: Кайтриона Балфе, Доминик Уест, Джак О'Конъл, Джанкарло Еспозито, Джордж Клуни, Джулия Робъртс, Дари Инголфсон

Държава:: САЩ

Етикети: , ,


Коментари