Knockaround Guys / Рекетьори (2001) Bg-Audio | OfilmsBg
Има Общо 1570 Филма

Knockaround Guys / Рекетьори (2001) Bg-Audio

  • Ако филмът прекъсва – Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма:
  1. Натиснете CLOSE X
  2. за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.
0
(Нормално Качество)

Алтернативен Плеър

[collapse]

Когато си в мафията, няма място за грешки и чувства. Мати (Бари Пепър) го изпитва на собствен гръб, когато хората му загубват торба с пари в малко градче от Средния запад, докато той се опитва да отговори на очакванията на баща си – шеф на мафията (Денис Хопър).

Когато приятелят му от детските години Марбълс (Сет Грийн) не успява да върне парите, най-добрият му приятел Тейлър (Вин Дизел) измисля план, но градът е контролиран от корумпирани ченгета и положението се затяга. Чичо Теди (Джон Малкович) пристига в града, за да оправи нещата и да научи Мати веднъж завинаги какво значи да си “част от фамилията”. Капанът е заложен и когато щраква, настава истински фурор.

Гледан 186
Информация за Филма Добавен 8 месеца ago
Knockaround Guys / Рекетьори (2001) Bg-Audio

Когато си в мафията, няма място за грешки и чувства. Мати (Бари Пепър) го изпитва на собствен гръб, когато хората му загубват торба с пари в малко градче от Средния запад, докато той се опитва да отговори на очакванията на баща си – шеф на мафията (Денис Хопър). Когато приятелят му от детските години Марбълс […]

Жанр:: Бг аудио, Екшън, Комедия, Криминални

IMDB Рейтинг: 6,1


Година:: 2001г.

Време: 92 Мин.

Режисьор/и:: Дейвид Ливайн, Байън Копълман

Актьори:: Сет Грийн, Бари Пепър, Вин Дизел, Денис Хопър, Джон Малкович


Коментари

 

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-) 
Още...