Iron Man / Железният човек (2008) БГ-Аудио | OfilmsBg
Има Общо 1568 Филма

Iron Man / Железният човек (2008) БГ-Аудио

  • Ако филмът прекъсва – Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма:
  1. Натиснете CLOSE X
  2. за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.
2
(Нормално Качество)

Алтернативен Плеър

[collapse]

Резюме : Адаптацията за голям екран – от Paramount Pictures и Marvel Studios – на легендарния супергерой на Marvel „Железният човек“, ще влезе в кината от 2 май 2008.

Номинираният за „Оскар“ Робърт Дауни Младши е в ролята на Тони Старк (Железният човек) в тази история за индустриалеца милиардер и гениален изобретател, който е отвлечен и принуден да създаде разрушително оръжие.

Вместо това, използвайки интелигентността и гения си, Тони създава хай-тек брониран костюм и бяга от похитителите си.

Когато разкрива престъпен заговор с глобални последици, той влиза в бронирания си костюм и дава обет да защитава света като „Железният човек“.

Във филма участват още носителката на „Оскар“ Гуинет Полтроу и номинираните за „Оскар“ Терънс Хауърд и Джеф Бриджис, а режисьор е Джон Фaвро.

 

Гледан 4 763
Информация за Филма Добавен 1 година ago
Iron Man / Железният човек (2008) БГ-Аудио

Резюме : Адаптацията за голям екран – от Paramount Pictures и Marvel Studios – на легендарния супергерой на Marvel „Железният човек“, ще влезе в кината от 2 май 2008. Номинираният за „Оскар“ Робърт Дауни Младши е в ролята на Тони Старк (Железният човек) в тази история за индустриалеца милиардер и гениален изобретател, който е отвлечен […]

Жанр:: Бг аудио, Екшън, Фантастика

IMDB Рейтинг: 7,9/10


Режисьор/и:: Джон Фавро

Актьори:: Робърт Дауни Младши, Терънс Хауърд, Джеф Бриджис, Гуинет Полтроу, Лесли Биб, Шон Тауб, Ферън Тахир, Кларк Грег, Бил Смитрович, Сайед Бадрея, Пол Бетъни, Джон Фавро, Питър Билингсли, Тим Гиний, Уил Лаймън и др.

Етикети: , , ,


Коментари

 

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-) 
Още...