Има Общо 1806 Филма

Iron Man / Железният човек (2008) БГ-Аудио

2
(Нормално Качество)

Алтернативен Плеър

[collapse]

Резюме : Адаптацията за голям екран – от Paramount Pictures и Marvel Studios – на легендарния супергерой на Marvel “Железният човек”, ще влезе в кината от 2 май 2008.

Номинираният за “Оскар” Робърт Дауни Младши е в ролята на Тони Старк (Железният човек) в тази история за индустриалеца милиардер и гениален изобретател, който е отвлечен и принуден да създаде разрушително оръжие.

Вместо това, използвайки интелигентността и гения си, Тони създава хай-тек брониран костюм и бяга от похитителите си.

Когато разкрива престъпен заговор с глобални последици, той влиза в бронирания си костюм и дава обет да защитава света като “Железният човек”.

Във филма участват още носителката на “Оскар” Гуинет Полтроу и номинираните за “Оскар” Терънс Хауърд и Джеф Бриджис, а режисьор е Джон Фaвро.

 

Гледан 8 184
Информация за Филма
Iron Man / Железният човек (2008) БГ-Аудио

Резюме : Адаптацията за голям екран – от Paramount Pictures и Marvel Studios – на легендарния супергерой на Marvel “Железният човек”, ще влезе в кината от 2 май 2008. Номинираният за “Оскар” Робърт Дауни Младши е в ролята на Тони Старк (Железният човек) в тази история за индустриалеца милиардер и гениален изобретател, който е отвлечен […]

Жарн:: Бг аудио, Екшън, Фантастика

IMDB Рейтинг: 7,9/10


Режисзор:: Джон Фавро

Актьори:: Робърт Дауни Младши, Терънс Хауърд, Джеф Бриджис, Гуинет Полтроу, Лесли Биб, Шон Тауб, Ферън Тахир, Кларк Грег, Бил Смитрович, Сайед Бадрея, Пол Бетъни, Джон Фавро, Питър Билингсли, Тим Гиний, Уил Лаймън и др.

Държава:: САЩ

Етикети: , , ,


Коментари