Има Общо 1806 Филма

Happy Feet Two / Весели крачета 2 (2011) БГ-Аудио

2
(Нормално Качество)

Сюжетът на “Весели крачета 2” отново ще разказва за танцуващия пингвин Мъмбъл (Илайджа Ууд) и неговата любима Глория (Пинк), които вече се радват на свой син, носещ името Ерик. Но радостта скоро се превръща в разочарование, когато Мъмбъл с изненада открива, че Ерик не може да танцува. Въпреки положените усилия от страна на родителите, младия пингвин не изпитва желание да тръгне по стъпките на баща си, и в крайна сметка бяга от семейството за да прекарва повече време с новия си приятел, летящия пингвин Могъщия Свен. Осъзнал ситуацията в която се намира, Мъмбъл с неохота приема факта, че сина му никога няма да наследи неговия талант.

Но скоро, целия свят на пингвините се изправя пред сериозна и неочаквана заплаха, и единствено Мъмбъл може да се справи със ситуацията. Когато именно той обединява всички пингвини заедно, младия Ерик осъзнава, че баща му е много повече от това което се вижда на пръв поглед.

Гледан 979
Информация за Филма
Happy Feet Two / Весели крачета 2 (2011) БГ-Аудио

Сюжетът на “Весели крачета 2” отново ще разказва за танцуващия пингвин Мъмбъл (Илайджа Ууд) и неговата любима Глория (Пинк), които вече се радват на свой син, носещ името Ерик. Но радостта скоро се превръща в разочарование, когато Мъмбъл с изненада открива, че Ерик не може да танцува. Въпреки положените усилия от страна на родителите, младия […]

Жарн:: Анимация, Бг аудио, Комедия, Семеен

IMDB Рейтинг: 5.9


Режисзор:: Джордж Милър

Актьори:: Тодор Николов, Белослава, Ива Апостолова, Христо Узунов, Здравко Методиев, Ненчо Балабанов, Светлана Смолева, Румен Угрински, Силвестър Силвестров, Петър Чернев, Стоян Цветков и др.

Държава:: САЩ

Етикети: , , , ,


Коментари