Grumpier Old Men / По-сърдити Старчета (1995) | OfilmsBg
Има Общо 1570 Филма

Grumpier Old Men / По-сърдити Старчета (1995)

  • Ако филмът прекъсва – Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма:
  1. Натиснете CLOSE X
  2. за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.
0
(Нормално Качество)

Легендарните звезди на киното Джак Лемън и Уолтър Матау отново си партнират за осми пореден път заедно и за втори – в ролите на заядливите съседи Джон Густафсон и Макс Голдман. Както в първата част – Сърдити старчета, така и тук участват и Ан-Маргрет (вече съпруга на Джон), Дарил Хана (дъщеря му), Кевин Полак (сина на Макс) и Бърджис Мередит (бащата на Джон). Новата звезда в този филм е самата София Лорен – по-прелестна от всякога, в ролята на Мария Рагети – жизнена новозаселничка, която не се дава на старите местни жители и отстоява идеята да превърне магазина за рибарски принадлежности в италиански ресторант.

Гледан 170
Информация за Филма Добавен 5 месеца ago
Grumpier Old Men / По-сърдити Старчета (1995)

Легендарните звезди на киното Джак Лемън и Уолтър Матау отново си партнират за осми пореден път заедно и за втори – в ролите на заядливите съседи Джон Густафсон и Макс Голдман. Както в първата част – Сърдити старчета, така и тук участват и Ан-Маргрет (вече съпруга на Джон), Дарил Хана (дъщеря му), Кевин Полак (сина […]

Жанр:: Бг аудио, Комедия


Година:: 1995

Време: 96 минути

Режисьор/и:: Хауърд Дойч

Актьори:: Уолтър Матау, Джак Лемън, Бърджис Мередит, Ан-Маргрет, Дарил Хана, София Лорен, Кевин Полак


Коментари

 

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-) 
Още...