Flyboys / Ескадрилата (2006) | OfilmsBg
Има Общо 1568 Филма

Flyboys / Ескадрилата (2006)

  • Ако филмът прекъсва – Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма:
  1. Натиснете CLOSE X
  2. за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.
0
(Нормално Качество)

Част 1

Част 2

 

Да се издигнат високо над земята в крехък, лесно запалим биплан с открита кабина, да надделяват над по-добре екипирания самолет на противника и да знаят, че средната продължителност на живота в тяхната професия е най-много 6 седмици – такава е била дръзката и героична история на мъжете от ескадрилата „Лафайет“, първата американска ескадрила от бойни пилоти, включила се в Първата световна война, когато неколцина смели млади мъже влизат доброволно в битката за демокрация. Разказ за любов, загуба и приключения; с въздушна флота от истински самолети от ПСВ; най-съвременни специални ефекти и дигитални технологии на снимане, които да вкарат зрителя направо в кабината на дръзките пилоти.

Гледан 199
Информация за Филма Добавен 12 месеца ago
Flyboys / Ескадрилата (2006)

Част 1 Част 2   Да се издигнат високо над земята в крехък, лесно запалим биплан с открита кабина, да надделяват над по-добре екипирания самолет на противника и да знаят, че средната продължителност на живота в тяхната професия е най-много 6 седмици – такава е била дръзката и героична история на мъжете от ескадрилата „Лафайет“, […]

Жанр:: Военен, Екшън, Приключенски

IMDB Рейтинг: 6.6


Година:: 2006

Режисьор/и:: Тони Бил

Актьори:: Дейвид Елисън, Джеймс Франко, Дженифър Декър, Жан Рено, Мартин Хендерсън, Скот Хазел, Филип Уинчестър

Етикети: , ,


Коментари

 

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-) 
Още...