Има Общо 1806 Филма

Edward Scissorhands / Едуард Ножиците (1990)

0
(Нормално Качество)

Едуард е изкуствен човек, създаден от Изобретателя, който има ножици вместо ръце. В деня, в който Едуард трябва да получи човешките си ръце, Изобретателя внезапно умира и оставя своето творение недовършено. Едуард живее в готическия замък на създателя си до момента, в който местната представителка на Ейвън не го навестява и го завежда в дома си. Филмът достига едно почти непостижимо улавяне на деликатната среда на една приказка в игрален филм – всички сгради в квартала са в ярки пастелни цветове, обитавани от като че ли излезлите от петдесетте години на миналия век в Америка работещи съпрузи и отегчени съпруги.

Гледан 1 046
Информация за Филма
Edward Scissorhands / Едуард Ножиците (1990)

Едуард е изкуствен човек, създаден от Изобретателя, който има ножици вместо ръце. В деня, в който Едуард трябва да получи човешките си ръце, Изобретателя внезапно умира и оставя своето творение недовършено. Едуард живее в готическия замък на създателя си до момента, в който местната представителка на Ейвън не го навестява и го завежда в дома […]

Жарн:: Драма, Комедия, Романтичен, Фентъзи

IMDB Рейтинг: 8.0


Режисзор:: Тим Бъртън

Актьори:: Джони Деп, Уинона Райдър, Даян Уийст, Антъни Майкъл Хол, Кати Бейкър, Робърт Оливери, Кончата Феръл, Каролин Арън, Дик Антъни Уилиамс, О-Лан Джоунс, Винсънт Прайс, Алън Аркин, Сюзън Бломеърт, Линда Пери, Джон Дейвидсън и др.

Държава:: САЩ

Етикети: , , ,


Коментари