Dragon Dynasty / Династията на Дракона (2006) | OfilmsBg
Има Общо 1568 Филма

Dragon Dynasty / Династията на Дракона (2006)

  • Ако филмът прекъсва – Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма:
  1. Натиснете CLOSE X
  2. за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.
0
(Нормално Качество)

Марко ди Паоло е откривател, изпратен от владетеля на Калабрия в Китай, за да създаде приятелски и търговски връзки. Там е добре посрещнат от китайския император, но не всички негови поданици изпитват подобни чувства към европейците. При тръгването му един от тях, с помощта на магически камък, отваря вратата към света на драконите сеещи разруха по пътя си. Императорът, посветен в тайните за контрола над драконите, успява да ги върне в тяхното пространства и поверява камъка на Марко, за да го вземе със себе си и пази, та да не могат тези свирепи създания отново да навредят на човеците. С тази важна мисия Марко, брат му Джовани, хората им и един техен китайски приятел (който им разкрива тайната на барута), поемат обратно по пътя към дома.

Гледан 287
Информация за Филма Добавен 5 месеца ago
Dragon Dynasty / Династията на Дракона (2006)

Марко ди Паоло е откривател, изпратен от владетеля на Калабрия в Китай, за да създаде приятелски и търговски връзки. Там е добре посрещнат от китайския император, но не всички негови поданици изпитват подобни чувства към европейците. При тръгването му един от тях, с помощта на магически камък, отваря вратата към света на драконите сеещи разруха […]

Жанр:: Бг аудио, Приключенски, Фентъзи


Година:: 2006

Време: 89 мин.

Режисьор/и:: Мат Код

Актьори:: Стана Катич, Аарон Хендри, Федерико Кастелучио, Дион Баско, Христо Шопов, Питер Квонг, Джеймс Хонг


Коментари

 

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-) 
Още...