Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
OfilmsBg

Camp Rock 2: The Final Jam / Рок лагер 2: Последният концерт (2010) БГ-Аудио

Бг аудиоКомедияСемеен

IMDB: /10 votes

182

Report error

Това лято забавата започва с Camp Rock реюниън. Всички Camp Rockers се завръщат, нетърпеливи за още рок. Най-развълнувана е Mitchie, която очаква повече от лято с много музика. Свежи след световно турне, рок бандата Connect 3 се забавляват цяло лято – Shane продължава да е хлътнал по Mitchie, а другите от бандата му го подкрепят морално. Китарната легенда Brown Cesario, собственикът на Camp Rock, е готов за рокенрол.
Но не всичко е така отлично в този тийн рок рай. Отвъд езерото се издига новата база за звезди – хай-тек, направен с много кинти музикален лагер, основан от бившата дружка от бандата на Brown – Axel Turner. В Camp Rock може да има страст, талант и отдаденост, но им липсват ресурси, инфраструктура и достатъчно средства, за да се справят с конкуренцията.
Но пък Axel не взима под внимание лидерската природа на Mitchie, която е решена да спаси любимия си кемп и лятото на своите приятели. Тя организира старите рокери и движи нещата. И тогава Mitchie предизвиква егоцентричните нови в една последна битка – Final Jam – музикален дуел в края на лятото…И нека по-добрият победи!

No links available
No downloads available

Related movies

error: Какво си мислиш ,че правиш ??!!
Към лентата с инструменти