Bitten Season 3 / Ухапана Сезон 3 Еп2 (2016) | OfilmsBg
Има Общо 1568 Филма

Bitten Season 3 / Ухапана Сезон 3 Еп2 (2016)

  • Ако филмът прекъсва – Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма:
  1. Натиснете CLOSE X
  2. за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.
0
(Нормално Качество)

Алтернативен Плеър

[collapse]

Базиран на известните новели „Жени от другия свят“ на канадската писателка Кели Армстронг, 13-епизодният Bitten е емоционално зареден свръхестествен трилър с участието на Лора Вандервурт (Smallville, V, Ted), която влиза в ролята на Елена Майкълс, самотна жена върколак. Отчаяна да избяга от света, в който никога не е искала да бъде, и от мъжа, който я е превърнал във върколак, Елена изоставя своята глутница и се установява в нов град. Там, тя работи като фотограф и крие истинската си същност от новото си гадже. В един момент, обаче, тя се намира по средата на два свята и осъзнава, че каквото и да става, нищо няма да е спре, за да защити себеподобните си.

Гледан 419
Информация за Филма Добавен 8 месеца ago
Bitten Season 3 / Ухапана Сезон 3 Еп2 (2016)

Базиран на известните новели „Жени от другия свят“ на канадската писателка Кели Армстронг, 13-епизодният Bitten е емоционално зареден свръхестествен трилър с участието на Лора Вандервурт (Smallville, V, Ted), която влиза в ролята на Елена Майкълс, самотна жена върколак. Отчаяна да избяга от света, в който никога не е искала да бъде, и от мъжа, който […]

Жанр:: Драма, Сериали, Ужаси, Фентъзи

IMDB Рейтинг: 7,1


Година:: 2016г.

Време: 42 Мин.

Режисьор/и:: Брад Търнър, Анди Микита

Актьори:: Лора Вандервурт, Грег Брик, Грейстън Холт, Пол Грийн

Етикети: , , , ,


Подобни филми
Junooniyat / Страст (2016)
Гледан 23 Пъти
XOXO (2016)
Гледан 15 Пъти
Коментари

 

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-) 
Още...