Aqui No Hay Quien Viva Season 5 / Щурите съседи Сезон 5 (2007) | OfilmsBg
Има Общо 1570 Филма

Aqui No Hay Quien Viva Season 5 / Щурите съседи Сезон 5 (2007)

  • Ако филмът прекъсва – Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма:
  1. Натиснете CLOSE X
  2. за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.
0
(Нормално Качество)

Епизод 1

[collapse]
Епизод 2

[collapse]
Епизод 3

[collapse]
Епизод 4

[collapse]
Епизод 5

[collapse]
Епизод 6

[collapse]
Епизод 7

[collapse]
Епизод 8

[collapse]
Епизод 9

[collapse]
Епизод 10

[collapse]
Епизод 11

[collapse]
Епизод 12

[collapse]

Епизод 13

[collapse]

„Щурите съседи“ разказва живота на група съседи, живещи на улица „Desengano“ 21. Три етажа, всеки с по два апарвамента, локално магазинче и портиерна приютяват героите и стават свидетели на техните взаимоотношения. Сюжетът показва колко е трудно да събереш различни хора на едно място и колко комични ситуации могат да се получат от това. Съседите на пръв поглед са нормални. Но само на пръв поглед. Те са от различни социални среди, никога не могат да постигнат консенсус помежду си, а приключенията, които преживяват ден след ден, ги сплотяват и разединяват едновременно.

Разбира се, в едно такова голямо и щуро семейство има както много любов, така и много кавги, а и съседска завист понякога. Клюките, скандалите, объркванията и приятелството са само част от съставките на тази свежа комедия. Всички съседи напразно се опитват да живеят в мир един с друг. Но истината е, че на такова място няма как да живеят нормални хора, а само едни много щури съседи.

Тази оригинална комедия отговаря на въпроса, който много от нас си задават понякога: Какво ли прави съседът в момента?

Гледан 427
Информация за Филма Добавен 6 месеца ago
Aqui No Hay Quien Viva Season 5 / Щурите съседи Сезон 5 (2007)

„Щурите съседи“ разказва живота на група съседи, живещи на улица „Desengano“ 21. Три етажа, всеки с по два апарвамента, локално магазинче и портиерна приютяват героите и стават свидетели на техните взаимоотношения. Сюжетът показва колко е трудно да събереш различни хора на едно място и колко комични ситуации могат да се получат от това. Съседите на […]

Жанр:: Бг аудио, Комедия, СериалиКоментари

 

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-) 
Още...