Има Общо 1806 Филма

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel / Алвин и чипоносковците 2 (2009) Бг-Аудио

2
(Нормално Качество)

След финала на приключението им от миналата част, поп сензациите Алвин, Саймън и Тиодор попадат под грижите на 20-годишния племеник на Дейв Сивил, Тоби.

Бандата на катеричоците трябва да остави на страна звездната си музикална слава и да се върнат в училище. Там обаче се появява сериозен проблем. Музикалната програма на училището е заплашена от провал, ако не бъдат намерени $25 000 за финансирането й.

И тогава на нашите стари познайници им хрумва гениалната идея, да спасят програмата, като спечелят въпросните $25 000 от музикалната битка на бандите. Но там Катеричоците срещат неочаквано своите три пеещи половинки, катерички, познати като “Чипетс”- Британи, Елинор и Джанет.

Романтика и музика завладяват екрана, когато мъжкото трио среща “Чипетс” и битката на бандите се отприщва с пълна сила!

Гледан 10 381
Информация за Филма
Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel / Алвин и чипоносковците 2 (2009) Бг-Аудио

След финала на приключението им от миналата част, поп сензациите Алвин, Саймън и Тиодор попадат под грижите на 20-годишния племеник на Дейв Сивил, Тоби. Бандата на катеричоците трябва да остави на страна звездната си музикална слава и да се върнат в училище. Там обаче се появява сериозен проблем. Музикалната програма на училището е заплашена от […]

Жарн:: Бг аудио, Комедия, Приключенски, Семеен

IMDB Рейтинг: 4.5


Режисзор:: Бети Томас

Актьори:: Арън Екхарт, Дженифър Анистън, Саша Александър, Мартин Шийн, Джон Каръл Линч, Джуди Гриър и др.

Държава:: САЩ

Етикети: , , , , , ,


Коментари