Aladdin / Аладин (1992) Бг-Аудио | OfilmsBg
Има Общо 1568 Филма

Aladdin / Аладин (1992) Бг-Аудио

  • Ако филмът прекъсва – Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма:
  1. Натиснете CLOSE X
  2. за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.
7
(Нормално Качество)

Принцеса Жасмин е разглезено и отегчено момиче, което мечтае да види какъв е живота извън палата, в който винаги е живяла. Един ден принцесата тайно се измъква от двореца и среща Аладин, но заради това злия Джафар нарежда той да бъде хвърлен в затвора. За да се измъкне, Аладин се съгласява да пропътува пустинята и да намери за Джафар мистериозна лампа… Аладин ще потърка вълшебната лампа и това ще доведе до много неочаквани обрати – той ще лети с летящо килимче и ще се бори за любовта на принцеса Жасмин и за спасението на света… всичко това с помощта на добрия Джин на лампата и, разбира се, Абу!

Гледан 10 414
Информация за Филма Добавен 12 месеца ago
Aladdin / Аладин (1992) Бг-Аудио

Принцеса Жасмин е разглезено и отегчено момиче, което мечтае да види какъв е живота извън палата, в който винаги е живяла. Един ден принцесата тайно се измъква от двореца и среща Аладин, но заради това злия Джафар нарежда той да бъде хвърлен в затвора. За да се измъкне, Аладин се съгласява да пропътува пустинята и […]

Жанр:: Анимация, Бг аудио, Приключенски

IMDB Рейтинг: 8.0


Година:: 1992

Време: 90 Мин.

Режисьор/и:: Джон Мъскър, Рон Клемънтс

Актьори:: Скот Уингър, Робин Улямс, Линда Ларкин

Етикети: , ,


Коментари

 

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-) 
Още...