Има Общо 1806 Филма

A Night At The Museum / Нощ в музея (2006) Бг-Аудио

1
(Нормално Качество)

Алтернативен Плеър

[collapse]

Бен Стилър е начело на звездния състав, който включва и Робин Уилямс, в този невероятно забавен блокбастър. Лари Дейли (Стилър) е нает като пазач в музея, но скоро разкрива, че всички експонати оживяват след залез слънце.

Внезапно Лари се озовава лице в лице с раздразнителния скелет на тиранозавър, малки армии от римски войници и каубои и палава маймунка, която го дразни до скъсване на нервите. Но той успява да измисли начин да контролира тази лудница и се превръща в герой за сина си.

Със специалните си ефекти, които ще ви изумят и шегите, които ще ви разсмеят до припадък, „Нощ в музея” е вашият билет за една неспирна забава.

Гледан 394
Информация за Филма
A Night At The Museum / Нощ в музея (2006) Бг-Аудио

Бен Стилър е начело на звездния състав, който включва и Робин Уилямс, в този невероятно забавен блокбастър. Лари Дейли (Стилър) е нает като пазач в музея, но скоро разкрива, че всички експонати оживяват след залез слънце. Внезапно Лари се озовава лице в лице с раздразнителния скелет на тиранозавър, малки армии от римски войници и каубои […]

Жарн:: Бг аудио, Екшън, Комедия, Приключенски

IMDB Рейтинг: 6,4


Режисзор:: Шон Леви

Актьори:: Бен Стилър, Робин Уилямс, Карла Гуджино, Дик Ван Дайк, Оуен Уилсън, Ан Меара, Стив Куган, Пиерфранческо Фавино, Пол Ръд

Държава:: САЩ

Етикети: , , , , ,


Коментари